Gratis videoserie : Virtueel inkopen

Naar aanleiding van Lockdown 2.0 heeft Kenny 4 video's gemaakt om jou te helpen om jouw inkoopmotor op snelheid te houden tijdens Lockdown 2.0.

100% gratis tijdens Lockdown 2.0

Ik heb deze videoserie gemaakt omdat ik vind dat de inkoopmotor moet blijven draaien, of we nu plaatsbezoeken mogen doen of niet! Na de eerste lockdown hebben we een piek gehad in verkoop. Deze keer moeten we voorbereid zijn.

Kenny Rotthier, founder

Wat je in deze 4 video's zal leren?

Dit is een 100% digitaal en coronaproof programma.

1

Opportuniteiten vs Obstakels

Uit de vorige lockdown hebben we geleerd om meer in contact te zijn met onze klanten, meer technologie te gebruiken maar wat we vooral geleerd hebben is dat er zeer veel opportuniteiten zijn in tijden van crisis. Ontdek de kansen om een doorbraak te creëren tijdens lockdown 2.0.

2

Prospecteren tijdens Lockdown 2.0

Moeten we blijven prospecteren? Tuurlijk! Mensen gaan namelijk minder lang over het beslissingsproces gaan als in 'normale' tijden. Maar hoe? En hoe trekken we mensen aan in deze onzekere periodes? Leer prospecteren tijdens lockdown 2.0.

3

Belscript voor virtuele inkoopgesprekken

Een virtueel inkoopgesprek is vaak de oplossing voor wanneer 'de deuren toegaan' of wanneer jij liever vanachter gesloten deuren wilt werken. Maar hoe krijg ik mensen zover om met mij een virtueel inkoopgesprek te doen? Leer met een succesvol belscript mensen te overtuigen van virtuele bezichtiging.

3

Het virtuele inkoopgesprek in 4 stappen

Een 'face to face' inkoopgesprek is nog steeds de beste oplossing! Maar hoe doe ik het wanneer ik of de klant niet wil, of het niet toegelaten is? Leer hoe je in 4 stappen tot een getekende overeenkomst komt.

Krijg vandaag toegang!

100% gratis te bekijken op desktop, smartphone, ...

>